Wellness szolgáltatás

Ki ne szeretne Siófokon kellemes környezetben, luxus körülmények között, valódi wellness szállást biztosítani családjának vagy barátjainak pihenés közben?
 

A Smeraldo Wellness Apartman Siófokon wellness szolgáltatásai igazi felfrissülést, nyugalmat jelentenek a megfáradt testnek és léleknek! Kiegyensúlyozottság és nyugalom minden szinten! Masszázs, saját fűthető medence, jakuzzi, hidromasszázs zuhany, szauna garantálja a zavartalanan wellness élményt Siófok központjában, de mégis csendes részén!

Most felteszi magának a kérdést, de mit is takar a wellness Siófok legexklúzivabb, kellemes környezetet biztosító szálláshelyén, a Smeraldo Apartmanban?
Nézze meg képeinket a Smeraldo Apartman Siófok wellness szolgáltatásairól!

A wellness szó angol eredetű szó, egészségmegőrzést, kiegyensúlyozott, nyugodt, mégis aktív életformát jelent. Ha mindezt egy fogalommá kovácsoljuk magával a város nevével: Siófok wellness, már nem is kérdés, milyen kellemes, igazi exkluzív élményt nyújtó szolgáltatást jelent. Ez nem csak a testi illetve fizikális egyensúlyt foglalja magába, hanem a lelki, szellemi, intellektuális felfrissülést, megújulást, spirituális, emocionális jólétet is. Ha a Siófokon wellness élményt keres és a Smeraldo Apartmant választja, nem fog csalódni nyáron, de télen sem!

A vízhez kapcsolódó wellness szolgáltatások megállíthatatlanul terjednek, Magyarország egyik wellness központjának mondható Siófok is, így a Siófok wellness fogalom tovább jelentéssel egészül ki! A Smeraldo Apartmann Siófok wellness részlege kizárólag az Ön és barátai, családja kellemes időtöltését biztosítja!

szauna wellness SiófokA Smeraldo Apartman Siófok wellness részlegéhez tartozik a szauna, amely nem csak ellazít, hanem fontos élettani hatásai is van, segíti a tisztulást, ellazulást is. A szaunázást akár ősi tevékenységként is említhetjük, de a Smeraldo Apartman Siófok wellness részlege korántsem mondható ősinek. Igazi luxus, valódi kényelelem és fényűző környezet várja a Smeraldo Apartman Siófok wellness szolgáltatást választó vendégeinket!

masszázs wellness SiófokÚj szolgáltatásunk: a masszázs. Manapság az emberek alig mozognak, sportolnak - persze tisztelet a kivételnek - viszont egyre több negatív külső és belső hatás éri szervezetünket, több stressz ér bennünket, akár a munkahelyünkön, akár a magánéletben 
A siófoki wellness szolgáltatások egyike a masszázs, mellyel sokat tehetünk egészségünk megőrzéséhez. Nem csak testi megújulást, kényeztetést jelent ez a tökéletes wellness szolgáltatás, hanem lelki megnyugvást, igazi törödést is, valamint bőrünknek vitaminokat és felfrissülést szolgáltat.

jakuzzi wellness SiófokA Smeraldo Wellness Apartman Siófokon egyik legfontosabb összetevői a medencék. Saját fűthető medence és jakuzzi szolgálja ki a kedves vendégeink kényelmét.
A víz és a wellness elválaszthatatlanok egymástól, nem meglepő hát, hogy a legkiemeltebb wellness hotelek, szálláshelyek rendelkeznek saját medencével, de nem mindegy, hogy mennyi vendéggel kell osztozni, Nálunk saját és egyedi kül- és beltéri medence fokozza az igazi Siófok wellness élményt.

Hogyan élvezheti a Smeraldo Wellnes Apartman Siófok szolgáltatásait?

A medence, a jakuzzi, a szauna és mindemellett igénybe vehető masszázs szolgáltatás, mind az Ön és barátai, családja kényelméről, luxusélményéről gondoskodnak, amennyiben lefoglalja szállását akár még ma! Szállásfoglalás

Szeretne Siófokon igényes, kellemes környezetű, minden igényt kielégítő, igazi wellness szállást biztosítani családjának, barátainak  nyaralása közben?
Ne habozzon! Foglaljon és élvezze, amit még soha!